Crònica 2n dia de campus

Comment

Sin categoría

Hola de nou famílies!! Després de passar la primera nit al campus i recuperar un xic les forces, ja hi tornem a ser aquí!! 

Avui després d’esmorzar hem començat els entrenaments al pavelló.  Els peques i els mitjans han fet sessió d’una hora i els grans l’hem allargat un pèl més. Al acabar, els més petits hem fet manualitats amb fang (no us pensem ensenyar el resultat fins dissabte papis…). De mentre, la resta hem pogut estar a la piscina fins l’hora de dinar. 

Tot i haver anat a la piscina, a la tarda hem acabat ben bruts. Que per què? Perquè avui era el dia de la GIMCANA MARRANA!! En aquesta, ens hem dividit en equips i hem dut a terme una sèrie de proves que ens han deixat ben empastifats de ketchup, fang, sabó… entre d’altres coses. 

Les competicions diàries les hem deixat per després de sopar, així hem pogut estar més fresquets i ens ho hem passat millor. 

Ara ja estem a les habitacions, dutxats i dutxades i a punt d’anar a dormir, que necessitem tenir forces per anar demà al Port Aventura. Quines ganes que tenim de pujar-nos a un munt d’atraccions!! 

Arreveure famílies, prometem explicar-vos l’aventura demà mateix!! 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *