Crònica dia 3 Campus

Comment

Noticies

Hola, hola, hola!! Ja hi tornem a ser aquí. Avui us explicarem la súper sortida que hem fet a Port Aventura!!

Al matí ens hem llevat una hora abans per poder esmorzar ben aviat i així aprofitar el dia al màxim. A les 10 hem arribat al pàrquing del parc temàtic. Als grans ens han deixat anar pel nostre compte. Això sí, amb grup de WhatsApp per anar donant senyals de vida!! Els peques i els mitjans hem anat amb els monitors, però també ens hem separat en grups en funció del tipus d’atraccions que ens agradaven.

Hem pogut pujar a bastantes atraccions, incloses les del Sésamo Aventura en el cas dels més petits i atraccions canyeres (Shambala, Dragon Khan, HuracánCóndor…) pels més valents de la casa. Però tots ens hem remullat al Silver River!

Al migdia hem dinat al llunyà Oest, a una de les cantines habilitades per grups grans com el nostre.

A mitja tarda, amb una migdiada d’una hora al autobús a les esquenes, hem tornat al campus. Hem tingut una estoneta lliure per anar a la piscina i dutxar-nos abans d’anar a sopar.

Ara que ja tenim la panxa ben plena, ens han dit que ens deixen descansar aquesta nit, que no farem cap activitat nocturna, ja que demà ens toca una jornada repleta de competicions i de pur bàsquet!!

Demà més i millor famílies!! Bona nit!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *