Dia 2 Campus Dunk 2018

Comment

Comencem el segon dia de campus !!!

Avui ens hem despertat tots a les 8 per anar a esmorzar. Just finalitzat ens hem anat a canviar per començar el primer entrenament del Campus Dunk. Ens hem dividit en els diferents grups i hem realitzat entrenaments de tecnificació i tècnica individual. Feia molta calor i hem decidit que remullar-nos era la millor opció. Com hem acabat tant cansats, hem estat 2 hores a la piscina, arrugats hem acabat tots…

La piscina ens ha fet venir gana, així que hem anat a dinar, avui ens han donat paella, cuixes de pollastre i de postres pinya ben fresqueta.

Després hem descansat, però no massa estona perquè a les 16 hores tocava gimcana marrana. Tot seguit ens hem preparat amb la roba més bruta que teníem perquè ens tocava embrutar-nos d’allò més bé.

Tot seguit, hem continuat amb les competicions diàries ( 2×2, 3×3, two ball i concurs de triples). Per sort avui ens tocava al pavelló i no hem tingut tanta calor.

Com hem tingut un dia tan mogut, és lògic, que a les 21 ja ens entres la gana. Hem sopat ensaladilla russa, mandonguilles o peix, i un iogurt.

Desprès de sopar, els Pre-Infantils, Infantils i Cadets hem anat al pavelló a jugar un partit contra un equip de bàsquet de Les Illes Canàries. I ara ens toca anar a dormir que demà toca anar a Port Aventura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *