Dia 4 Campus Dunk 2018

Comment

Bon dia a tothom !!

Avui hem pogut dormir una miqueta més ja que no hi havia tanta gent a la casa i esmorzàvem a les 9:15. Hem hagut d’agafar forces esmorzant perquè avui teníem doble sessió d’entrenament.

Aleshores hem anat a canviar-nos i cap al pavelló a entrenar. Hem acabat molt acalorats, llavors hem aprofitat l’estona lliure que teníem i hem anat a la piscina abans de dinar.

Avui ha tocat fideuà, salsitxes amb patates i amanida i de postre pinya.

Després de dinar hem aprofitat les 2 hores lliures per anar a les habitacions a descansar, menys els pre-minis i minis que hem aprofitat per fer una guerra d’aigua abans de la segona sessió d’entrenaments.

A les 17 hores ens hem canviat i hem anat cap al pavelló a realitzar la sessió d’entrenaments de la tarda. Hem acabat esgotats, però ens havíem de guardar forces perquè a la nit tocaven competicions.

Hem hagut d’anar canviats de bàsquet a sopar, per aprofitar al màxim el temps i just finalitzat el sopar anar cap al pavelló per jugar les competicions. Hem acabat morts, i a l’acabar les competicions ens hem dutxat i tots cap a dormir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *